We heten je graag welkom bij De Watertoren!

Contact

Kalverbos 22
2611 XW Delft

+31 (0)6 22 37 47 91
info@watertorendelft.nl

Neem
contact
op
TOEGANKELIJKHEID

Omdat het een historische locatie betreft, zijn helaas niet al onze ruimtes goed toegankelijk voor minder valide personen. De Watertoren beschikt niet over een lift.

MET HET OPENBAAR VERVOER

De Watertoren ligt op 10 - 15 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 (Den Haag/Delft) en tramlijn 19 (Leidschendam/Delft) stoppen. De dichtstbijzijnde tramhalte Delft, Nieuwe Plantage ligt op 200 meter van de Watertoren vandaan.

MEt de Auto

Prinsenhof Garage Delft
Kampveldweg 3
2611 WM Delft

Tarief 12 min. € 0,60
60 min. € 3,00
Maximaal tarief per 24 uur: € 18,00
Openingstijden 24 uur per dag, 7 dagen per week
 

Prinsenhofgarage ligt op 400m loopafstand van de Watertoren. Let op: De garage heeft 7 voetgangersuitgangen over de lengte van de garage en 1 in- en uitgang voor auto’s aan de kant van Molen de Roos, dit is de dichtstbijzijnde uitgang naar de Watertoren. De Uit-in-Delft voordeelkaart hier beschikbaar en vergoed vier uur parkeren voor 10 euro. De voordeelkaart is te gebruiken bij de garages: Zuidpoort, Prinsenhof en Markt in Delft.

Fotoshoot

De Watertoren verleend zich als een prachtige locatie voor het maken van foto’s en video’s. Wij helpen graag verder bij het maken van een afspraak of het geven van verdere informatie.

Horeca

Binnenkort zal er een horecagelegenheid geopend worden in het pomphuis. Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

Horeca

Binnenkort zal er een horecagelegenheid geopend worden in het pomphuis. Hou deze website in de gaten voor meer informatie.

HEdendaagse kunst in het pomphuis

RADIUS is een centrum voor hedendaagse kunst en ecologie, gestationeerd in het pomphuis en waterbassin naast de Delftse watertoren, een historisch rijksmonument en architectonisch herkenningspunt. Met vijfhonderd vierkante meter ondergrondse tentoonstellingsruimte is ons programma toegewijd aan het snijvlak van kunst en wetenschap, met de nadruk op klimaat, ecologie en de leefomgeving.

Bekijk de website van Radius
Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingenen evenementen van de Watertoren? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.